logokuva1
logokuva2 logokuva3

etusivu1


TULEVAA TOIMINTAA
AIKAISEMPIA TAPAHTUMIA
JÄSENKIRJEET
YHTEYSTIEDOTTULEVAA TOIMINTAA

päivitetty 4.1.2018


OHJELMAA KEVÄT 2018


KERHOTAPAAMISET

Tapaamiset jatkuvat  Porin Seurakuntakeskuksessa, Itäpuisto 14, II-kerros klo 14 alkaen
(noin klo 16.00 asti). Kahvitellaan, keskustellaan, lauletaan, kuullaan ajankohtaisia asioita ja  jotain ohjelmaa sekä lisäksi arvontaa, johon jokainen voi tuoda jonkin pienen arvottavan.

Kerhomaksu on 2€, joka sisältää kahvin, pullan ja yhden arvan.

Kerhotapaamiset ovat:

- to 11. tammikuuta – ohjelmassa Porin Hoitotarvike Karpalopisteen esittely

- to 8. helmikuuta – on yhdistyksen vuosikokous, vuosikokouskahvit ja arvontaa ym.

- to 15. maaliskuuta – ohjelmassa musisointia ym.

- to 12. huhtikuuta – ohjelma vielä avoin

* * *

TOUKOKUUN RETKITAPAAMINEN

to 3.5.2018 Huom! Kuukauden ensimmäinen torstai.
Retkitapaamisen suuntana on Kullaa. Lähdemme Porin SRK-keskuksesta klo 12. ja Ulvilan kirjaston edestä klo 12.15. Ensin suuntaamme Suomen täydellisimmälle Umpipihalle eli
tutustumme Jalomäen Umpipihaan ja noin tunnin verran näemme ja kuulemme menneiden aikojen talonpojan elämästä sekä asumiskulttuurista. Jatkamme Silokallion kurssikeskukseen, jossa ruokailemme klo 14, kokoonnumme ja tutustumme alueeseen. Paluu noin klo 16.  Ilmoittautuminen Kullaalle 23.4. mennessä Maire/Simo ja maksu 24 € tilille. Maksuun sisältyy matka, ruokailu ja tutustuminen Jalomäen Umpipihaan.


* * *

KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN
8.2.2018 KLO 14.00

2018  Porin Seudun Kaatuneitten Omaiset ry:n vuosikokous pidetään torstaina 8.helmikuutaklo 14. alkaen Porin Seurakuntakeskuksessa II-kerros. Aloitamme vuosikokouskahvilla.
Kokouksessa käsitellään yhdistyksen säännöissä pykälässä 10§  määrätyt asiat.
Esitetään vuosikertomus, tilinpäätös, tilintarkastajien lausunto, toimintasuunnitelma, talousarvio ja valitaan puheenjohtaja ja hallitus sekä vahvistetaan jäsenmaksun suuruus vuodelle 2018 ym.
Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian vuosikokoukseen käsiteltäväksi, niin ilmoitus siitä hallitukselle tammikuun loppuun mennessä.  Tervetuloa!

* * *

JÄSENMAKSU 2018

KOL Liittokokous 25.4.2017 päätti korottaa liiton jäsenmaksua viidellä eurolla. Jäsenmaksua liitolle vuonna 2018 maksamme 15 euroa /jäsen ja olemme pakotetut nostamaan yhdistyksen jäsenmaksua. Hallitus on päättänyt esittää jäsenmaksuksi 20 € vuodelle 2018 / ja samassa osoitteessa asuvalta jäseneltä 17 €.
 HUOM! Vuoden 2018 jäsenmaksun/t saa maksaa vasta 8.2. pidetyn vuosikokouksen jälkeen oheisella tilisiirrolla. Maksakaa VAIN JÄSENMAKSU/T  VIITENUMEROA käyttäen, niin ne erottuvat muista maksuista. Muihin maksuihin ei viitenumeroa, vaan viestikohtaan tieto, mihin maksu kohdistuu, esimerkiksi: Teatteri ja, jos joku toinen kuin jäsen maksaa laskun, niin myös jäsenen nimi.

* * *

TEATTERI
la. 17.2. klo 13 Porin teatteri

Porin uudistettuun teatteriin on varattu la 17.2.2018 näytelmään "Kultarinta" 40 paikkaa. Näytelmä perustuu Anni Kytömäen samannimiseen Finlandia ehdokkaanakin olleeseen romaaniin. Se kertoo ihmisen selviämisestä mullistusten aikana. Kultarinta kuvaa sisällisodan aikana kahtia jakautuvaa Suomea. Se kertoo, miten rakkaus auttaa selviytymään sekä rakkaudesta luontoon. Olipa kerran syvä, ihana, vihreä metsä. Rooleissa ovat mm. Reidar Palmgren, Terhi Suorlahti ja Teemu Koskinen sekä Ilkka Aro, Hannele Lanu ja Peter-Sebastian Lehtonen.
Näytös alkaa klo 13. ja lipun hinta on 22€. Ilmoittautuminen sekä maksu tilille viimeistään maanantaina 15. tammikuuta. 
* * *

MUITA TIETOJA JA ASIOITA

DiaViren jumpat jatkuvat tammikuussa

DiaViren jumpat Diakonialaitoksella jatkuvat jälleen perjantaisin 12.1.2018 alkaen. Kuntosali tai kuntovoimistelu klo 13. alkaen ja vesivoimistelu klo 14.Tiedusteluihin vastaa Pirkko Lehtinen  p.044 3015037. Vuonna 2017 kävijöitä keskimäärin 15/kerta.Tervetuloa uudet ja entiset mukaan.

Tuetut lomat/Hyvinvoitilomat

Vuoden 2018 keväälle yritimme saada Solaris-Lomilta tuetun ryhmäloman. Lomaa hakeneita oli kuitenkin niin paljon, että valitettavasti jäimme ulkopuolelle. Yritetään uudelleen vuodeksi 2019. Liitto on tehnyt sopimuksen Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon kanssa. Sieltä voi yksittäisiä lomia tiedustella os. www.mtlh.fi  puh.010 2193460.  Lisätietoja Huoltoviestissä no 4, sivu 15.

Muita asioita:

Su 20.5.2018 vietetään Kaatuneitten muistopäivää kirkoissa ja sankarihaudoilla.

?. 6.201818 Seutukunnallinen kirkkopäivä Merikarvialla, päivä avoin.


"Tul ny johonki, sanoo porilainen.  Yritetään yhdessä!"


 * * *

SOTAORVOT RADIO DEIN OHJELMASARJASSA

Sotaorvoista alkaa Radio Deillä ohjelmasarja tämän viikon la 2. syyskuuta klo 14.02. -  jatkuen aina samaan aikaan lauantaisin. Ohjelmasarja pohjautuu Eila Talviojan ja Kerttu Toivosen toimittamaan kirjaan ” Jo aukeavat hiljaiset silmut - sotaorvot kertovat".

Porin seudulla Radio Dein ohjelman taajuus on 95,7,0 MHz (kaapelitaajuus 94,4)

Koko maan kuuluvuus kartta alueittain...lataa pdf

Radio Dein sivuilla...klikkaa


* * *- Muistakaa ilmoittautumiset ja peruutukset esteen tullessa ovat tärkeitä ja aina voi kysellä, jos tulee epäselvyyttä.

- Ilmoittakaa myös  muutoksista eli osoitteenne, puhelinnumeron, sähköpostin tai muun muuttuessa.

* * *
 


Porin Seudun Kaatuneitten Omaiset ry - etusivulle

www.sotaorvot.fi - sivulle