suomi100v


KAATUNEITTEN OMAISET HELSINKI ry:n

http://suomifinland100.fi/project/sotaorpojen-vaiettu-kohtalo/


SOTAORPOJEN VAIETTU KOHTALO

Itsenäisyytemme juhlavuoden 2017 merkeissä kootaan maassamme paljon arvokasta muistitietoa. Tähän liittyen olemme lähettäneet jäsenillemme pyynnön kertoa vuoden  sotaorpouteen ja isän poissaoloon liittyvistä omista kokemuksistaan - määräaika päättyy 30.11.2017.
Sen jälkeen tekstit ja kuvat koostetaan ja niistä tehdään nettijulkaisu, joka tulee tälle sivulle luettavaksi ja ladattavaksi omalle koneelle.


VIELÄ EHDIT KIRJOITTAA...

Sotaorpous on ollut pitkään vaiettu asia. Sotaa ei käyty vain sotarintamalla, vaan se heijastui kaikille elämän osa-alueille ja koko väestöön. Sotaorvot ovat antaneet isänmaalle kalleimman lahjan, oman isänsä. Tarinoiden kautta pyrimme tekemään näkyväksi tämän uhrauksen merkityksen itsenäisen Suomen ja oman elämämme kehityksessä.
On korkea aika saada talteen jäsenten kirjoituksia sotaorpouteen ja  isän  poissaoloon  liittyvistä  omista kokemuksistaan. Jokaisen sotaorvon ainutlaatuinen kokemus on tallennuksen arvoinen ja kallis.

Tekstit voi lähettää (mieluiten sähköpostilla) raimo.j.kivimaki@gmail.com - tai osoitteella Pasuunatie 4b A29,  00420 Helsinki
Tiedustelut p. +35840 765 4266 


Suomi100

logokuva1 logo
logokuva2
KAATUNEITTEN OMAISET HELSINKI ry

TULEVAA TOIMINTAA
AIKAISEMPIA TAPAHTUMIA
JÄSENKIRJEET
YHTEYSTIEDOTKaatuneitten Omaiset Helsinki ry etusivulle

www.sotaorvot.fi - sivulle