logokuvaSotaorpologoSOTAORPOYHDISTYKSEN JÄSENEKSI LIITTYMINEN

 
1. SUORAAN NETISSÄ: 
1. Jos olet kiinnostunut liittymään Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry:n jäseneksi suoraan netissä, niin klikkaa alla olevaa linkkiä. Silloin sinun ei tarvitse postittaa mitään erikseen, vaan liittyminen tapahtuu tuon lomakkeen täyttämisellä:

 PÄÄKAUPUNKISEUDUN SOTAORVOT ry LIITTYMISLOMAKE2. POSTIN KAUTTA KIRJEENÄ LÄHETTÄEN:
Jos ystäväsi tai tuttavasi, jolla ei ole nettiyhteyttä on kiinnostunut liittymään Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry:n jäseneksi, niin voit tulostaa alla olevasta linkistä word-muotoisen tai pdf-muotoisen liittymislomakkeen paperille. Siinä on lomakkeen alareunassa kerrottu puheenjohtajan ja jäsenasiainhoitajan postiosoitteet, joista jompaan kumpaan sinä tai tuttavasi voi lähettää kirjekuoressa liittymisilmoituksensa:

klikkaa tästä ja tulosta  word-muotoinen Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry jäseneksi liittymislomake 

klikkaa tästä ja tulosta pdf-muotoinen Pääkaupunkiseudun Sotaorvot ry jäseneksi liittymislomake3. LIITTYMINEN JONKUN MUUN SOTAORPOYHDISTYKSEN JÄSENEKSI
Jos olet kiinnostunut liittymään jonkin muun sotaorpoyhdistyksen jäseneksi, niin löydät muiden sotaorpoyhdistysten yhteystiedot linkistä voit ottaa yhteyttä suoraan haluamaasi yhdistykseen:

MUUT SOTAORPOYHDISTYKSET


4. RUOTSINKIELINEN SOTAORPOYHDISTYS
Svenskfinlands krigsänkebarn rf

http://www.svenskfinlandskrigsankebarn.multi.fi/

caj.grunstrom(at)finnport.fi

- - - - -

Jos olet kiinnostunut liittymään jonkin muun sotaorpoyhdistyksen jäseneksi, niin löydät muiden sotaorpoyhdistysten yhteystiedot linkistä voit ottaa yhteyttä suoraan haluamaasi yhdistykseen:
* * *

Mikäli haluat kysellä lisää sotaorpoyhdistyksen jäsenyydestä ennen liittymislomakkeen täyttämistä, niin voit ottaa yhteyttä  jäsenasioiden hoitajaan:

gsm 050-567 6039,  tai sähköpostilla:  psso.jasenasiat1(at)gmail.com


TERVETULOA MUKAAN SOTAORPOTOIMINTAANPalaute sivuston ylläpidolle